Развој софтвера

Израђујемо потпуно прилагођена решења,
према Вашим захтевима и потребама.
Пројектовање и развој информационих система

Одмах након појаве Интернета у Србији, у фебруару 1996. године, када је Електротехнички факултет преко националне академске мреже спојен на Интернет, све веће институције у Србији добиле су своје прве Веб презентације. Данас су Веб презентације постале огледало модерног пословања. Рачунски центар Електротехничког факултета нуди услуге у области пројектовања, имплементације и одржавања Веб апликација, портала и сајтова.

Рачунски центар Електротехничког факултета нуди и услуге у области пројектовања, имплементације и одржавања информационих система, као и услуге консалтинга у области пројектовања и израде софтвера.

Развој веб апликација

Можемо Вам понудити и развој и имплементацију Веб апликација, портала и сајтова на различитим платформама, прилагођено Вашим потребама или специфичним захтевима.

Вишедеценијско искуство и стечено знање у вези са пројектовањом, имплементацијом и одржавањем великих система, омогућава нам да Вам понудимо своју помоћ и стручност у овој области.

Информације у вези са нашим референцама, као и готовим решењима, можете видети на портфолио странама. Поред тога што нудимо готова решења, израђујемо нова решења по наруџбини.